Alla <3 och Fårmuggar <3

❤ ”Det vackraste jag vet, är ATT ÄLSKA och ATT ÄLSKAS” ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Det är en av de vackraste låttextrader jag vet och jag håller med till 100%.

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Tycka vad man vill om ”komersiella” högtider men på Alla Hjärtans Dag är jag gärna med o kärleksbombar och börjar nu 🙂
Jag får så mycket kärlek av vänner, kunder, läsare, bekanta, familj och en o annan obekant, TACK! Du gör skillnad ❤
Här kommer kärlek till dig ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Ta åt dig! Du är värd all världens kärlek!!!

Inläggsbilden är en förstoring av en del av en målning och låt mig säga att det finns mycket kärlek i min konst, på många olika sätt…

öö

Foto: Stephanie Schantz Engström

Som rubriken antyder vill jag tacka för enormt gensvar på Fårmuggarna, ”Gotland Fårever” jag designat med motiv från mina målningar. Jag visade de först på facebook, vill du följa mig där också har du länken här 🙂 http://www.facebook.com/cbruggmann.se/

50:- st, tre motiv och kan köpas genom att messa eller skicka meddelande till mig. Bor du inte i Helsingborgsregionen hjälper jag dig gärna att kolla närmre återförsäljare, annars kan jag skicka mindre antal men frakten rusar lätt iväg med muggar… Allt löser sig! ❤

Se muggarna på videon nedan…

Till sist ett stort ❤ till Lotte på Lottes Fotvård på Råå. Hon är extremt skicklig på sitt yrke och erbjuder medicinsk fotvård. Dessutom får jag visa delar av mitt sortiment hos henne just nu och nedan en liten film från när jag skyltade där häromdagen. (Hjärtkuddarna i filmen har mått 60×40 cm kostar 350:-/st)

 

Leve Kärleken! Våga älska! Våga älskas!

Stora Kramar från mig, C.Brüggmann ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s