5 Fribiljetter, Här ses vi & TACK!

Tjena!

Mycket på Gång och jag ska försöka uttrycka mig tydligt 🙂

Återigen har jag varit spontan och jag har skapat mig en aktivitetsfull december vilket jag verkligen ser fram emot. Det är så kul att prata, möta och sälja ❤
Men detta inlägg börjar jag med minne från den 25:e november… Söndagen som spenderades hos Lottes Fotvård på Råå med traditionsenliga Julskyltningen som bredde ut sig över Rååvägen. Lotte skapar alltid extraordinära julskyltningar i fönstret och i år blev det Rudolf fast med kroppsdelar i något udda material.

ssssssssssssssssssssss

Det var en kall dag och vi hade många besökare vilket gav oss en massa energi. Vi bjöd på glögg, mys mm. och vi sålde både presentkort, fotvårdsprodukter och C.Brüggmann-grejer. Visar lite bilder på hur det såg ut efteråt för under tiden hade jag full glädje-fokus och hade inte en tanke på att ta bilder 🙂

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 

Och så nedan bild av Tomtetåget som alltid går kl 18. Älskar ”Lilla Gubben” och känner stor vördnad för personen som gick x antal meter framåtböjd, haha. Respekt!sssssssssssssss

TACK snälla Lotte för Allt! Du är en vacker ,vacker, vacker människa ❤

Även jag har förresten skyltat i fönster med hudvårdsprodukter på Mettes Salong på Råå. Jag tycker det är så kul! Tack för förtroendet Mette! Mette som syns på bilden nedan.

as.jpg

Härnäst vankas Jul på Norrviken! Jag finns på plats lördag och söndag 1,2 dec kl. 11-19 bland massa aktiviteter och utställare. Jag kommer fokusera på ”Gotland Fårever”. Se mer på facebookevenemanget; http://www.facebook.com/events/245126569485478/

Det är gratis inträde för barn upp till 12 år och kostar 100:- för vuxna.
JAG HAR TILLGÅNG TILL 5 ST FRIBILJETTER! Vill du ha en eller några så kontakta mig. Först till kvarn. Det är enkelt…ni blir uppskrivna på gästlistan så ni behöver inga fysiska biljetter. Kul om vi ses! Kram

Nästa grej på gång är Vernissage på Konsten i Helsingborg! Se nedan inbjudan. Den är till dig! Mitt bidrag vill jag inte hålla inne med utan visar den helt sonika efter inbjudan. Välkommen!

sssssssssssssssssss

Häromdagen var jag och levererade två målningar och fick kort därefter nedan bild. TACK så mycket! Vad fint ni har det 🙂 ❤ Inte nog med att de köpt de två, kolla in i rummet så ser ni en tidigare köpt och det finns fler. Vilken jä..a ära!!!

ssss

Igår var jag på ett event i Helsingborg för företagare i kreativa yrken.
Jag gillar så att gå in utan förväntningar för då finns möjligheten att bli extra glad vilket jag blev igår. Jag fick med mig mycket matnyttigt och nya kontakter.
Philip som är coach och har synts i tv-programmet Lyxfällan var på plats och live-coachade 4 st. Jag var en av dem. Tyvärr hann han inte med mig men det var intressant att höra allt han sa i alla fall och jag gick glad därifrån. Lånad bild från evenemangsansvarig Think Open Space.

sss

Den 8-9 december visar jag upp mig på St. Gertrud i Malmö. Återkommer med adress och öppettider.

Och så avslutar jag då precis som vanligt med en textrad som åtminstone säger mig nåt gott. Take care out there! Kram /Csssss

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s