Dåtid i Nutid! (många bilder)

Hej kära Du!

Självinsikt. Vad är det och vem kan påstå att jag har det eller inte?
Med detta sagt vill jag berätta att jag upplever mig själv som att leva väldigt mycket här och nu. Jag liksom njuter nu. Av det som händer nu. Och nu.
Men med det sagt kan en njutning för mig även vara att tänka tillbaka på minnen som gör mig glad ända in i märgen.

För att koppla ihop min virriga inledning vill jag berätta om min, sedan hedervärd tid tillbaka, samarbetspartner Arti.Zen på Väla Köpcentrum som NU även säljer ”Gotland Fårever”-produkter såsom tygkassar, brickor och glasunderlägg. Sedan tidigare har de ju även mina gicleétryck till försäljning. Så om du vill känna, se, klämma och ev. köpa och har vägarna förbi…gå in där! Ända fram till Jul har vi detta upplägg.
Förstås kvarstår ALLTID möjligheten att kontakta mig för privata visningar om det passar bättre.  God Jul önskas med två bilder från butiken.

Och hur får jag då ihop omslagsbilden högst upp? Den med mina finaste, vackraste torgvänner och kollegor från Visby. Jo, det är ett vackert minne som jag både lovat och verkligen vill dela med mig av då tanken av mina 4 veckor på Gotland i somras får mig att må bra här och nu! Jag hoppas att även du kan njuta av känslan i mitt bildspel trots att du inte var med mig där.
Tänk att jag arbetade lååånga dagar, 27 dagar i rad utan att känna mig varken less eller trött. Varje morgon möttes jag av vackra omgivningar och människor och varje dag kände jag tacksamhet och lycka.
Jag önskar rikta Enormt STORA Tack till alla goa kollegor på torget där jag arbetade och ett Oändligt TACK till min ovärderliga vän Susanne som alltid har ess i rockärmen och kärlek, glädje och gästfrihet till tusen. Jag uppskattar All tid med dig! Du är fin!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Uppstår frågor, tankar eller annat om Gotland…fråga gärna… Gotland Fårever.

Vilka minnen gör dig sådär härligt nöjd???

Avslutar som jag brukar med några ord jag uppskattar;
z

❤ ❤ ❤ Puss o Kram från C ❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s