Inbjudan 20 okt- 13 dec +ny flyt!

Hej!

Nedan ser Du din officiella inbjudan till Galleri Hultmans Jurybedömda Höstsalong som jag tidigare utlovat! Mysigt ställe med mycket skön konst. Detta vet jag eftersom jag redan sett en del 🙂 Du är hjärtligt välkommen! Själv eller med sällskap så stort som du själv önskar. Utställningen pågår 20 okt – 13 dec.
Jag har fått äran att deltaga med två verk varav det ena syns på översta bilden.
Titeln lyder; ”Betong-solarplexus” . Stl. 80×80 cm och prislappen är 5400:-.

Jag har planerat närvara på vernissagen, hope 2 C U! ❤

hultma

Och härefter har jag glädjen att meddela att jag fått ytterligare flyt i jurybedömda sammanhang då jag även kommit med på Ateljé Götesdotters Höstsalong med samma vernissagedatum som ovan! 2 små målningar signerade C.Brüggmann kommer ta plats i hennes fina lokaler i Bjärnum. Formell inbjudan samt förhandstitt på en av mina 2 målningar kommer inom kort.

Avrundar detta inlägg med att berätta att jag lagt upp de flesta målningarna på min webbshop nu om ni vill se vad jag har klart (förutom de som ska på utställning eftersom de köps på plats).
Klicka här för att se;
http://cbruggmann.tictail.com/products/originalkonst
och
med två bilder hemifrån min ateljé. Ja, min ateljé är i princip hela min lägenhet 🙂
aeeeeeeeeae

”Idel Solsken ger Öken” och apropå Öken…då jag tänker på Robert Broberg som har sjungit om just öken men även om politik på sitt sätt vilket är passande idag vill jag gärna delge er länken till låten om Kärleken som Statsminister. Håll till godo alla ni som har samma torra humor som jag 😉

Puss o Kram o Tack för idag ❤ /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s