Ses i Malmö den 29-30 sep :)

På mitt presentationskort står det att jag är spontan vilket jag nu försöker leva upp till 🙂

29-30 september är jag en av deltagarna på Design och  konsthantverksmarknaden på Lilla Torg i Malmö. Öppettider är Lördag 10-17 samt Söndag 11-16.
Jag kommer visa mina fårprodukter ❤

Om du önskar bli påmind om detta kan du med fördel anmäla ditt intresse på facebookevenemanget;
https://www.facebook.com/events/931595943678056/?active_tab=about

Ser framemot detta och kanske får jag äran att träffa just dig ❤
Känner mig ibland lite tjatig när jag visar mina fårsaker…Men jag älskar ju dem och många med mig lyckligtvis. Och det finns ju faktiskt många som ännu aldrig sett dem. Jag kommer med nya saker framöver men fåren kommer finnas kvar i olika tappningar. Men necessärerna tex i nuvarande färgställningar är de sista som finns så vänta inte med att handla dem om du har någon favorit. 100:-/st. Julklappsspel? Gå-bort-gåva? Fröken-present?
För Dig som brukar handla av mig, hälsa på mig mm. är jag evigt tacksam och glad! Nyheten för dig är att du får se de nya glasunderläggen 😉 och så ska jag försöka återge en rolig historia när vi ses 🙂
gl

Har du ingen möjlighet att komma kan du kolla på min webbshop;  http://cbruggmann.tictail.com/

KRAM! C

”Viribus unitis” – Förenade krafter
Foto på mig; Gabriella Ripegård

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s