3 milstolpar förenades <3 i helgen!

Vad jag menar? Jag menar att jag haft en ypperligt härlig helg som innehöll mycket av det jag gillar allra mest!

1, Idrott

2. Yrke

3. Gotlandsfår

f

Vilket flyt. Jag är oerhört Tacksam. Helgen spenderade jag på Eksholmens Gård där fårvallnings-SM avgjordes och där jag fick chansen att visa upp mina fårmålningar och produkter.

Närmre förklaring;

1. Idrott. Ända sedan jag som 4-åring började dansa balett har jag haft idrott i mitt liv. Jag älskar nerven, utvecklingen och gemenskapen och i helgen fick jag på mycket nära håll uppleva Sveriges duktigaste fårvallare. Jag bevittnade kärleken mellan hund, fårvallare, fåren och alla utövare. Jag fick dessutom närvara på middag och prisutdelningar. WOW! Och vet du vad…Tack vare en grym kvinna som berättade allt om tävlingsmomenten känner jag mig numera biten av denna för mig tidigare helt okända sport. Video gjord av Svedala Kommun och 1:18 in i klippet ser ni några av mina tavlor. 🙂

2. Yrke. På frågan vad jag ville bli när jag blir stor svarade jag som 7-åring; Konstnär. Och nu stod jag där i helgen som konstnär och sålde målningar och annat. Tack för alla köp ❤ Bild nedan på vacker kvinna som köpte två proppfulla påsar av mig 🙂 ❤
fårfårrrrfårr
3. Gotlandsfår. När jag bodde i Visby 2005 var det till stor del Gotlandsfår som inspirerade mig. Det tog 9 år innan de kom fram på målarduken men de har alltid sprungit runt i mitt hjärta. Och på Eksholmens gård var det just rasen Gotlandsfår som vallades! Det stod får precis bakom min plats och ser du min pläd…där bredvid stack sötingarna ut sina huvud emellanåt 🙂
Lyssna på vinnaren här om du vill; P4 Malmöhus
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1149671…
få
Stort Tack till alla som jag mötte i helgen som gick!
”Ett kärleksfullt hjärta är den sannaste visdomen”
KRAM från C
Vill du se vad jag säljer? Gå in på min webbshop, där hittar du  en del; http://www.cbruggmann.tictail.com

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s