1 glädjens dag på 2 sätt!

Idag fick jag reda på att två av mina målningar blivit utvalda av en namnkunnig jury till Höstsalongen på Galleri Hultman i Åstorp. Vernissage 20 okt och utställningen visas fram till och med den 11 nov. Kul såklart att få nå ut till fler och att få lägga till detta på mitt CV. Det är en viktig del för att kunna ta del av fler möjligheter i konstvärlden som jag tidigare nämnde när jag blev utvald till Krapperups Salong.

Skulle vara kul om vi kan ses där 🙂 Inspirerad vågar jag påstå att du blir då det finns fler superengagerade konstnärer på plats för att visa sina mästerverk. En mer formell inbjudan kommer ❤
hu

Det var ett glädjeämne idag MEN det finns ytterligare ett som troligen är större! Det är när jag tänker tillbaka till Hamnfestivalen på Limhamn i somras. Jag fick äran att få möta väldigt många vackra individer som gav så mycket av sig själva. Så mycket att mitt hjärta flödade över. Märklig känsla. Härlig känsla. TACK! Överst i inlägget ser ni Harriet och jag. Harriet som jag mött flertalet gånger och som jag bara tycker om mer och mer. Jag blir nästan gråtmild av bara tanken. TACK ALLA! Och Tack för alla köp som gör att jag kan fortsätta leva min dröm! KRAM ❤ Fler bilder nedan från Limhamn…
hultmanhultm

Och för att följa tradition a lá Catharina avslutar jag med ett par ord som i alla fall för mig är vackra… Hur är de för dig? Kram /C ❤
hultma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s