Här kan du se & köpa! <3 Bl.a…

Mina underbara, verkligen underbara samarbetspartners förtjänar verkligen reklam! Och då är det samtidigt svårt att inte berätta att du även där på deras kärleksfulla ställen kan se och köpa vissa av mina alster 🙂 

Direkt Optik på Bruksgatan i Helsingborg var jag och köpte linser idag. Linser som passar mig perfekt med tanke på mitt roliga, flexibla liv. Två Helsingborgsmålningar finns hos dem varav den ena syns på bilden ovan och den andra här nedan. Tog även en bild på erbjudandet på linsvätskor just nu, en vätska jag själv använt mig av länge. Passa på 🙂
habshabsc

Arti.Zen på Väla Köpcentrum är otroligt professionella på sin gebit efter många år i branschen; Konst, Inramningar mm. De hjälper mig ofta snabbt och snyggt med allehanda inramningar och de säljer mina Numrerade och Signerade Gicleétryck av ”Gotland Fårever”. Nedan bild visar det större formatet, 60×60 cm och titta på lilla söta fåret bredvid 🙂 De säljer sådana också. Därefter bild på 40×40 stl och en bild på ramar för att påminna er om att jag säljer vykort som man kan välja att rama in 🙂 Vykort, 30kr/st i A5-format. (4 st för 100:-)
hha
hab

Till sist vill jag med glädje framhålla underbara Lotte som med sin Fotvårdssalong på Rååvägen 24 på Råå ger Medicinsk Fotvård av högsta kvalitet! Många är det som insett hennes talang varpå det kan vara knivigt att få tid ibland, men vänner, ring och beställ behandling! Ett tips är även att köpa ett presentkort till någon i jul tex 🙂
Hos Lotte finns många av mina produkter och lite konst både inne på salongen och i skyltfönstret. I regel håller hon öppet tis-fre. Bilden nedan visar blå/gröna tygkassen som det endast finns 3 ex kvar av! Först till kvarn! (du kan även kontakta mig direkt vid intresse)
habsshaboo

Puss och Kram och som traditionell avslutning kör jag ett ordspråk/talesätt/words.

LET YOUR LOVE FREELY SHINE!  Oj, oj, oj vad man tjänar på det ❤ /C

Ps. Lördag o Söndag finns jag på Eksholmens Gård och visar mina ”Gotland Fårever”-grejer. Se tidigare inlägg. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s