15-16 september ses vi på…

Hello dear friends!

Sommarens aktiviteter vill jag gärna dela med mig av men det kommer i annat inlägg. Denna text handlar om vad som komma skall. Min energi är stark och jag är på gång 🙂

Helgen 15-16 september anordnas Fårvallnings-SM på Eksholmens gård, Eksholmsvägen 25, 233 76 i Klågerup och där kommer jag finnas för att visa upp mina produkter. Jag ser fram emot detta. Älskar att uppleva nya saker. Tack till er som tipsade mig om detta en varm sommardag i Visby!
Önskar du veta mer om själva tävlingen kan du gå in på http://www.svak.se och är du nyfiken på platsen som SM avgörs på kan du besöka http://www.eksholmensgard.se .

Hade inte varit dumt att ses, VÄLKOMMEN ❤
För dig som undrar; jag kommer visa glasunderlägg, brickor, disktrasor, kuddar, vykort, Gicleétryck, tavlor, plädar samt necessärer. Apropå necessärerna jag har för 100:- st vill jag meddela att jag har vad jag har nu och de kommer inte igen så passa på om du har funderat på ett köp! Eventuellt kommer ett nytt motiv men inget är spikat. Du kan även köpa direkt via http://cbruggmann.tictail.com/products/necess%C3%A4r Bilden nedan tog jag i Limhamn i somras då en köpare visade vad hon skulle använda necessären till…snacka om perfect match! Tack för att jag fick fota 🙂
ne

Avslutar här och nu med ett Tack för att du läst och för att Du är Du samt med en textrad som jag gillar; ”För alltid består av många Nu”. Tolka som du vill. Jag tolkar det på ett sätt som gör mig glad och ödmjuk. KRAM ❤ /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s