15 dagar kvar… & utställningar!

Möjligt att beställa på min webbshop men bara 15 dagar ytterligare för mellan 22 juni- 29 juli stängs den ner pga./tack vare arbete på annan ort. Under den tiden får du naturligtvis mer än gärna kontakta mig via mail/telefon/sms/facebook istället om du är intresserad av att köpa något så ser vi vad vi kan åstadkomma! Vill bara vara tydlig med detta så du vet och inte blir besviken mitt i sommaren… ❤
Länk till shopen;  http://cbruggmann.tictail.com/
2222

HEJ förresten och Tack för att Du finns! 🙂
Det har varit lite tystare från mig på senaste då jag varit inne i en planerings- och skaparperiod. Jag har även fokuserat på att ta körkort då jag varit ”kall” nog att planera in saker i sommar som kräver just körkort. Jag har alltid klarat mig bra utan men att arbeta med konst innebär att möjligheterna blir så många fler om jag har tillgång till bil och nu är körkortet taget! Nu saknar jag bara en billig bil om någon har ett förslag 🙂
Nu är det dags att delge dig vad jag gör och gjort för övrigt!

Sedan tidigare har jag gått ut med att jag åker till Visby efter midsommar för att sälja mina ”Gotland Fårever”-produkter på Stora Torget innanför muren. Jag stannar 4 veckor. Men inte nog med detta! Jag har även fått möjlighet att ställa ut konst, dvs. större och mindre målningar i Visbys just nu hetaste Restaurang ”Stora Ego”. De finns på Instagram och här kommer länken till deras fb-sida; https://www.facebook.com/Stora-Ego-Visby-144754372789065/ Ring gärna och boka bord om du är i Visby då det ofta är fullbokat. De tillagar gudomlig mat från växtriket…så härligt!!!
Jag är så glad för denna chans och ser framemot vistelsen på ön. Och ja, det är såklart även får som kommer visas på Stora Ego.
eeeeeee

Till viss del samtidigt som jag är i Visby har konstnärsgruppen FORMBART en samlingsutställning på Galleri Jäger&Jansson i Lund på Stora Gråbrödersgatan 13. Jag är en del av FORMBART och Ingvor Green, Areej Almansory, Inga-lill Angbäck och Annika Thorsén likaså.
Vi kommer visa upp ett brett spektra av olika måleritekniker, fritt broderi och keramik så upp med tentaklerna och besök gärna det stora inbjudande galleriet. Dessvärre kan jag som sagt inte vara på plats där men mina sköna kollegor finns där. Det kommer en mer formell inbjudan snart men utställningen pågår ca. 3-21 juli.
100

I fjol ställde jag ut i Konst och Designtältet på Hamnfestivalen i Limhamn och det var så kul att jag tar en favorit i repris i år. 26-29 juli är det dags med massa allehanda aktiviteter. Öppettiderna är tors-lör 11-20 samt söndagen 11-17. Du kan se mer om festivalen på facebook och här kommer en länk till deras hemsida; http://hamnfestivalen.se/ Kul om vi ses!

Så det jag gör framförallt just nu är roliga beställningar och målande & finlir till kommande utställningar.
Har jag förresten nämnt att det är med FORMBART jag ställer ut i Mars 2019 på Limhamns Konsthall?!

Hos Lotte på Lottes Fotvård på Råå finns utvalda C.Brüggmann-produkter att köpa.
På Direkt Optik på Bruksgatan i Helsingborg finner du en och annan målning signerad undertecknad.

Tack för besök och försäljning på min ”Jag har sett Kärnan 2416 ggr” på Think Open Space på Bredgatan i Helsingborg. Avslutar med en bild därifrån med en såld målning, men innan dess…MÅ BRA!!! ❤ ❤ ❤  Ta hand om varandra ❤ ❤ ❤ Lev dagen som om den vore din sista ❤ ❤ ❤  Kram från C
10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s