Örestrand, Krapperup och Insta!

Hello!

Måste säga att allt har gått i ett sen påsk och jag har njutit och påmint mig själv om att det är en riktigt häftig resa jag är med om här på jorden 🙂 Tack för att du är en del av den!

På Långfredagens förmiddag deltog jag på en mycket välbesökt vernissage på Krapperups Kullasalong. En jurybedömd utställning tom. 13 maj där jag glädjande nog får deltaga med ett verk. Både jag och min målning blev omnämnda i tidningen. Titeln innehåller namnet #metoo och det kändes som att jag försökte plocka billiga poäng genom det…Men så är inte fallet då jag har varit med om två Metoo-grejor så att säga, så allt kom från mitt hjärta. Jag brukar inte känna att jag vill förklara mig men i detta fall känns det viktigt.

Samma dag hade vi, jag och 7 andra konstnärer, öppningsdag på Örestrand i Strandbaden. Coola lokaler, omgivning och besökare så det var fina dagar. När jag tänker på det vill jag uppmärksamma dig på att jag verkligen uppskattar möten med människor. Jag älskar att jag numera kan ta mig tid att på riktigt möta dig som står mittemot mig. Det är vackert.
Jag fick dessutom förtroendet att skriva några handtextade skyltar. På min tid skrevs alla skyltar i butiker för hand vilket jag under perioder arbetat med. Jag tycker det är så kul och det kändes som ungdomens dagar på nytt 🙂 Se bild.
22222222222222
Till sist vill jag visa bilder som jag fått låna. Tacksam, glad och stolt. Ps. Det är inte jag som gjort bilden ovanför sängen. Kuddarna är jag dock skyldig till. Ds.
2222222222222222222222222222222222222222222222222
Kram till dig! Avslutar med mitt favoritordspråk; ”Letting my heart do the thinking” /C

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s