Jippie! och massa nytt :)

Hello!

 1. Tack för engagemang till förmån för att jag ska kunna arbeta i Visby i sommar! Nästan lite genant att ni hjälpte mig så osjälviskt. Jag har nu hittat och bokat boende v. 26-29. Kanske ses på ön?! TACK!
 2. Måste visa två underbara bilder, TACK för lånet Eva och Pia! Och tack till fotomodellerna. Så kärt ❤

  3. Inom konstvärlden finns det ibland krav som ska uppfyllas för att kunna ta del av specifika möjligheter. Ofta krävs det att man blivit antagen till en jurybedömd utställning därför sökte jag till Vårsalongen på Krapperup….och det gick vägen! Känner mig lite som Benjamin Ingrosso i Mello. Glad alltså!
  Men om jag inte hade blivit antagen med ett verk hade jag väl sagt något i stil med att vem fasiken har rätt att välja ut vad som är bra och dåligt och hur vet man vilket som är vilket.. Ibland är det skönt att vända kappan efter vinden och jag är GLAD! Jag har ingen bild på målningen som kom med och den är helt nymålad. Blir du nyfiken så stilla gärna den hungern genom ett besök till Krapperup. Har du inte möjlighet att komma dit lovar jag att visa upp den här efter vernissagen på långfredagen. (det är inte får på målningen 🙂 )
  OBS! Jag är inte garanterad att få målningen visad..då det kan bli så när hängningen görs men jag är antagen oavsett 🙂
  Kullasalongen18
  4. Tack vare en köpare av kuddar (Tack Anna!) har jag fått kontakt med Örestrand, en hotellanläggning i Strandbaden. Underbar plats som sprudlar av energi och massa på G. I påsk, långfredagen – annandag påsk kommer jag tillsammans med några andra konstnärer ha en utställning i ”Kapellet” som finns på ägorna. Kommer visa får och förhoppningsvis bla. den nya kuddfärgen för första gången.

  Ser framemot detta mycket! Kom förbi! Det är så vackert och det finns dessutom vårbuffé och våfflor att fika. Se vad  Örestrand skriver på sin facebooksida;
  Påsk på Hotell strandbaden anno 1910 (Örestrand)!
  Under Påsken (Långfredag – Annandag Påsk), kommer vi ha öppet som vanligt och serverar vår lilla kalla Vårbuffé för 95:-, inklusive soppa, nybakat bröd, måltidsdryck och kaffe från Zoegas.
  För Er som vill hellre vill fika blir det åter premiär för våra våfflor!
  ”Ät så mycket du orkar”, men du får göra dem själv med vispgrädde och vår egna ”himmagjorda” sylt.
  Kaffe & våffla 75:- (som efterrätt till ”Vårbuffén” – 49:-)
  Vi bjuder också in lokala konstnärer att ställa ut. Är Ni intresserade av att boka bord, kontakta oss på konferens@orestrand.se , 042-34 00 76 eller kom in till oss.
  Varmt välkomna hem till oss
  – Ett ställe vid havet

  Detta bildspel kräver JavaScript.

  5. Vill bara påminna dig om att efter påsken ställer jag ut i Ängelholm, se nedan.

  gamla rådhuset
  TILL SIST! TACK & Vi hörs vidare… jag meddelar mer ingående om var jag befinner mig i påsk och vilka tider, det blev ju en glad överraskning idag ang. Krapperup.

  Kom ihåg att du är värd det allra bästa!! Kram från C ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s