”Buy art or get the hell out!”

Hello!

Jag är glad över att få ta fram listan på länder jag sålt C.Brüggmann till för att lägga till Thailand! Thank you, thank you K! Se kuddarna 🙂
”Om jag ändå kunde få vara kudde för en dag ❤ ”
dss
Häromdagen var jag på årsmöte för Konstföreningen på företaget DSV.
Jag hade fått äran att ta fram årsgåvan i form av 2 st olika kuddar med specialgjorda motiv. 200 st totalt för att vara exakt. Det var häftigt och jag njöt av varenda timme jag satt och packade kuddar 🙂 Skämt åsido, Tack det är så kul att få vara med om sådant här…möten, kärlek och glädje.

DSV hade även köpt in två av mina målningar som lottades ut och att det är en gammal kompis som vann en av dem verkade nästan uppgjort men så var det icke. Festligt var det i alla fall!
ds
Som många av er vet har jag under ett par års tid fått synas med min konst på Kafferepet Signe Bergqvist i Helsingborg. Det har varit otroligt spännande, lärorikt och ofantligt härligt att få vistas där tack vare superkvinnan Gittan. Möten och försäljningar har ständigt överraskat och glatt mig! Ägarbyte innebär att jag inte har kvar min konst där och samtidigt slutet på kapitel 1. Nu börjar nästa kapitel som jag ser framemot. Håll dig uppdaterad! TACK för ALLT Gittan!!!!
kaf Till sist vill jag säga att om du väljer att följa denna hemsida får du aviseringar när jag lägger upp nyheter. Jag håller också på att fylla min webbshop med originalkonst bland annat. Ett sätt att få reda på vad jag har till försäljning på ett enkelt sätt. Jag lägger in något nytt varje dag i princip så följ gärna den sidan också! Gå in på denna länk; http://cbruggmann.tictail.com/

”Buy art or get the hell out!” såg jag på en annan konstnärs hemsida. Rätt så förfriskande text om jag får säga det själv. Skillnaden på min sida är att du är välkommen att bara titta och känna också 🙂

With lots of love /C

Just ja! Just idag 2 februari 2018 fyller mitt företag 1 år! Tjohoo! Ska fira det med egengjorda chokladbollar och en stor dos Tacksamhet ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s