C.Brüggmann-nyheter på FORMEX! +många bilder & lite text från vintern :)

Hej!

Först o främst vill jag Tacka för en sagolik vernissage som gick av stapeln på Kafferepet 25 nov. Vilken uppslutning! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor…TACK ❤ Hoppas ni hade en trevlig kväll 🙂

a39
Här kommer tre bilder på nya produkter med min design! Det är i samarbete med Trademan och kommer visas upp i deras monter bla. på Nordens största inredningsmässa, FORMEX, nu i januari i Stockholm. Känns mäktigt och spännande.a38a37
Muggarna har jag inte sett ”live” än så ser fram emot det. Har du egen butik köper du dessa produkter direkt av Trademan. Om du önskar köpa för privat bruk kontaktar du mig så löser jag det med glädje. Produkterna beräknas komma hem i februari men man kan inte veta exakt när. Återkommer med info.
a32
Dags för lite mäklarbilder igen! Magnussons har förvisso grym fotograf men lägenheten på bilderna är utöver det vanliga ändå. Mycket ”stylish” ägare skulle jag vilja säga. Om inte lägenheten är såld än…buda! 🙂
a31a30
3 C.Brüggmann-originalmålningar och så några kuddar på det. TACK S&A!
a29a28a27
Var tvungen att ta med ovan bild. Den ger mig så mycket goa känslor. Tack E-K!a16
Möttes av ovan skylt häromveckan när jag skulle leverera konst. Löjligt förtjust i ord och uttryck man använde förr. Jo, jag vågade äntra dörren…och gjorde det med ett leende på läpparna.a10
Stor färgglad tavla beställd. Bredden är som min egen längd nästan. Häftigt att måla stort! Häftigt att måla litet också. Förstå mig rätt 🙂 Minsta tavelbeställningen jag fått är på 8×10 cm!a9
Den grå perioden inföll sig 23 december och tog sig med snabb bil söderut i Skånes vackra landskap. TACK!!!a11
”Who are you” 60×80 cm.a12a6
På Skol- och Fritidsförvaltningen i Helsingborg ställde jag ut i höstas och fick bla. beställning på ovan gula sköna får. TACK! Det var ett stort nöje att få träffa er!a13
Ibland blir det inte som man tänkt utan som ödet vill… 140 cm bred fårmålning med färger som visade sig passa mer än bra i hemmet de ska få bo i. TACK A!a14a15
På Kafferepet Signe Bergqvist finns denna målning till försäljning! Det är en av mina första större målningar gjord 2012! Gå o titta på den hos sköna Gittan o gänget som säljer kakor o annat gott också 🙂a7
Collage. Det här är grejor jag går igång på. Att få samla favoriter. Som betyder en massa.a8
Och här en variant i grå-skala.a5
Konstföreningen i Svalöv har visat sig vara en riktig Joker! Flera röda prickar redan första dagen och samtal om mitt konstnärsskap. Och samtal om Svalövs kommun och dess äventyr. Jag är lyckligt lottad.a36a35a34a33
Ovan en bild från Julmarknaden på Limhamn. Jag har vunnit många bekantskaper där och speciellt en rör mig till tårar. Jag missade ta hennes kontaktuppgifter men vi fick till en lång varm kram jag aldrig kommer glömma. Kärlek människor emellan är det finaste!a17
På Julskyltningen på Råå huserade jag hos Lottes Fotvård. Lotte, denna älskvärda, generösa, yrkesprofessionella kvinna. Boka tid för fotvård hos henne! Och där i salongen mötte jag Ulla och på några dagar hade vi  tillsammans fått ihop en utställning i Hamnen i Helsingborg. Spontanitet när det är som bäst. TACKAR a25a26a24a23a21a20a19a18a1

Om jag ska göra som många andra och summera år 2017 väljer jag att göra det med en mening.  Jag känner enorm Tacksamhet och berörs djupt i själen av möten med dig jag mött på vägen till som mångt och mycket är tack vare konsten som jag fått äran att arbeta med varje dag! TACK

Lyckligtvis har jag mycket på gång.  Vi hörs och ses. Kram från C

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s