På gång. Här ses vi!

Hello Friends!

Det är mycket nu. Hoppas vi ses i vimlet och att alla och envar får sköna glädjefyllda dagar såhär i vintertider. Det känns oerhört inspirerande att få samarbeta med så många härliga personer.

1. Just nu har jag en utställning tillsammans med en av mina kollegor, Annika Thorsén i konstnärsgruppen FORMBART på Skol- och Fritidsförvaltningen i Helsingborg. Det är i deras konstförenings regi. Den avslutas 24 november.

2. Lördagen 25 november slår jag på stort tillsammans med Tina Sundbaum och Kafferepet. Ett Vernissage-event som just du och dina vänner är inbjudna till! Se info på bilden ovan eller i facebookevenemanget på nedan länk; VÄLKOMMEN! https://www.facebook.com/events/128969194534603/

 3. Söndagen 26 november ses vi traditionsenligt på Råå Julskyltning och närmare bestämt på Lottes Fotvård på Rååvägen 24 mellan kl.12-18. Jag visar upp mina konstfavoriter och såklart ”Gotland Fårever”-produkter som kan köpas direkt på plats. När du köper Presentkort på Fotvård utlovas fin gåva på köpet. Vi bjuder på glögg, bubbel och skumtomtar bla. så kom förbi och mys med oss! Dessutom planerar Lotte just nu ett skyltfönster utöver det vanliga. MISSA INTE DET!

 4. Den 1 december drar jag till Svalöv för en fårvernissage i kommunhuset i Konstföreningens regi. Det ska bli spännande att åka till, för mig, nya trakter. Utställningen finns kvar månaden ut.

 5. 2-3 december vankas det julmarknad i Limhamn. Jag hade så förbaskat trevligt när jag ställde ut under Hamnfestivalen i somras att jag på momangen bestämde mig för att komma tillbaka fast under annan årstid. Programpunkterna kan du se i följande länk:
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolimhamn.se%2Fposts%2F1760006537396293&width=500

Därefter har jag inte planerat in mer innan jul för att kunna vara flexibel och tillgänglig. Eller för att helt enkelt ha möjlighet att kunna greppa tag i chanser som ges. Har även förärats med beställningar som jag kommer färdigställa.

6. I april är jag uppbokad två veckor i Ängelholm. Jag ställer ut i gamla Rådhuset. Skall bli trevligt att pröva vingarna där! Min tanke är att jag dessutom ska ha nya verk att visa upp i kanske keramik eller betong… 🙂

Kom ihåg kära vänner; Lev som ni önskar! Jag kommer mysa, tacka och ta det riktigt lugnt emellan varven, för det är så jag älskar att leva. Kram ❤

Ps. Det går numera att beställa min nya tygkasse i återvunnen bomull på min webbshop. Följ länken:
http://cbruggmann.tictail.com/product/tygkasse-gotland-f%C3%A5rever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s