En månad som etsar sig kvar!

Hej därute! Or Out There I should say!

Jag var nämligen inne och kollade min läsarstatistik för denna sida och jag har haft läsare från 37 olika länder i år. Många är vänner som bor utomlands och vissa har säkert bara råkat komma in på min sida av misstag men ändå :o)
Topp 3 av läsare finns i;
SVERIGE
USA
KANADA
(Danmark och Norge finns med på topp-10. Tack. Känns som schlagerfestivalen på något sätt där det skulle vara katastrof om inte grannländerna är med och stöttar, hahaha)

Bilden för detta inlägg har jag lånat av min charmante kusin Sebastian och hans vackra fru Julia. De gifte sig härförleden och det var även en av mina bästa dagar. Äran att få hänga på väggen i deras kärleksnäste är obeskrivlig. Tack! Och Må Lyckan Lysa Över Er ❤

Återigen överträffar stylisterna sig. Homestyling. Härmed gör jag gärna reklam för detta magnifika hus i Magnarp. Mäklare HusmanHagberg som jag även lånat bilderna av. En fårtavla och på nästa bild ligger mitt presentationskort som så vackert plockar upp lemonadens läskande färg 🙂

4På Arti.Zen på Väla Köpcentrum kan du se och köpa mina numrerade och signerade gicleétryck för 1200:-. De har samtliga 6 färgkombinationer (säg bara till om någon saknas i butik, typ som grå/grå på denna bild så kan de hämta på lagret) och man har även möjlighet att välja färg på ramen. De är förstklassiga i sitt yrke och jag är stolt över vårt samarbete. För några dagar sedan hade de även ett fåtal inramade fårvykort kvar till ett pris av 100:-/st….

Veckan som gått har inneburit Samlingsutställning med ”min” konstnärsgrupp FORMBART på Kullagatan i Helsingborg. Tack för alla besök! Tack för alla köp!
På bilden ses två underbara människor som även äger får in real person! Jag blev så varm i hjärtat när vi sågs en mörk kväll i Helsingborg. TACK!
Igår fick jag möta en kvinna som köpte en av mina andra målningar, den som går i grön-blått… hon berättade om hur hon tolkade målningen…det var så vackert och så rörande.

Återigen får jag en känsla av att jag inte kan ge tillbaka all den kärlek jag får. Det känns konstigt. Du är så fin. TACK!

Generellt sett under veckan ”sög” jag på att ta bilder (som ungdomarna säger) Däremot var jag fräck nog att dela med mig av andras bilder…se mer om/från vår utställning på min fb-sida om du vill; https://www.facebook.com/cbruggmann.se/

Jag har även hunnit med Borgholm och Fårets Dagar på Slottet där. Min son God följde med och vi hade sköna dagar. Vi passade på att ta för oss av det Skördefesten på Öland erbjöd. God var lyrisk i dessa omgivningar och hade gärna stannat längre.
Inför storpublik fick God agera hjälpsmed och gjorde det med stor glädje! På tronen sitter han som en King, och kan du skymta ”Lilleman” i ruinens fönster?!

Jag vet jag tackar mycket och det känns bra så härmed önskar jag tacka arrangör, medutställare och alla besökare på Fårets Dagar. Och såklart, TAAACK för alla köp.
Några bilder på entrén till min plats och hur det så ut där.

Två bollbilder får avsluta bildserien för den här gången. Men jag vill absolut fortsätta med att nämna Konstföreningen på DSV i text. Jag har nyss avlutat min utställning där och den gav mycket mer än förväntat. Jag älskar när förväntningar överträffas. Tack DSV för fantastiskt bemötande och mäktig lokal 🙂 Och Tack Curre för logistiken!

Och så vill jag tacka Mysiga familjen Navntoft 🙂 ❤

Nu väntar nya spännande dagar med beställningar, nyhet på min varufront, fixning av min konst på Kafferepet, förberedning av julmarknaden på Limhamn och utställningen för Svalöv Kommuns Konstförening och målning!

Hittade ett citat i min kalender som jag gärna vill ge till dig om jag får…
”Det anstår mig icke att göra mig mindre än jag är”
Du är guld! TACK för idag. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s