Paparazzi, Argentina och annat på Limhamn :)

Hej!

Limhamn bjöd i helgen på en 33-timmars här & nu-upplevelse.

Jag menar att jag släppte allt annat och njöt av stunden. Fullständigt. TACK

”Gotland Fårever” visades upp och såldes till besökare i Konst- och Hantverkstältet på Hamnfestivalen på Limhamn. Min Konst och Design blev väl mottagen och jag är såklart väldigt, väldigt glad för det. Så glad att jag nästan har dåligt samvete.
Jag önskar innerligt att du känner min kärlek och tacksamhet.
Jag känner liksom att jag inte nog kan ge tillbaka vad jag får. TACK!
Jag njuter av varenda möte ska du veta.
Varenda ett.

Rubriksbilden ovan dök upp i Sydsvenskans nätupplaga. (Tack för att du berättade det ACS) Jag är helt omedveten om vem som tog bilden vilket i mitt fall känns fräckt (roligt alltså). Känns nästan som jag blev fotad av en paparazzi 🙂 (I min kommentar bortser jag från de som kanske lider av närgångna riktiga paparazzis varje dag)

Och på bilden nedan ses jag tillsammans med en elegant kvinna boendes i Argentina. Och som du kanske vet kryssar jag av länder jag sålt till. Inte hade jag kunnat ana att Argentina kunde kryssas av i Limhamn 🙂

arg
Min ganska stora eventyta såg ut som nedan.

argentargentiargentin
Och bilden nedan fick jag från en häftig ”donna” idag. Kolla vilken inredning!
Så coolt!
Stort Tack B-I!
argen

Slutligen vill jag tacka för härliga dagar. TACK besökare, medutställare, anordnare och DU! ❤ ❤ ❤  /C

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s