Nästa anhalt; Hamnfestivalen på Limhamn 27-30 juli!

Hej gott folk!

Här hemma i min ateljé är det nystädat sånär som på de miljoners färgfläckarna på golvet. Jag är högst inspirerad till att sätta igång med beställningar ni har förärat mig med men vill passa på att nämna nästa stopp på ”turnén”  innan jag försvinner in i en annan dimension :o)

27-30 juli kommer jag finnas i Konst- och Hantverkstältet på Hamnfestivalen i Limhamn. Det är generösa öppettider må jag säga; tors-lör 11-20 samt söndag 11-17. Jag bifogar en länk där du finner fullständigt program och annan behövlig information. http://www.hamnfestivalen.se/program/catharina-bruggmann/

Jag kommer visa min fårserie med bla. de nya kökshanddukarna och disktrasorna. Även nymålade fårmålningar dyker upp. Kom förbi o morsa vet já!

Kram på dig! Och Tack för att du läste ända till slutet :o)  Peace /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s