Bildspel från Gotland!

Hello!

Inspirationen till mina fårmålningar kommer från Gotland och att jag haft en dröm om att få visa mina får där de kommer från är ju ingen hemlighet :o)
Så kom dagen då allt föll på plats och jag fick chansen att hälsa på min underbara vän Susanne samtidigt som jag fick visa upp mig o mina får på Stora Torget i Visby.

Jag hade snudd på inga förväntningar på veckan så snacka om att det blev festligt! Susanne har alltid ess i rockärmen och vi åkte både till gårdsbutiker, konserter, Burgsvik där ”Så mycket bättre” spelas in M.M! Frukost på en solig altan och bubbel på den övermysiga verandan tillhörde dessutom vanligheter ❤

På Stora Torget mötte jag några gotlänningar som både handlade av mig och gav mig sitt godkännande av ”Gotland Fårever”.  Thank God! :o) Men mestadels mötte jag kryssningsfartygsgäster från Världens alla hörn och Som de handlade. Kunderna kom från Skåne! Canada, U.S.A, Estland, Kina, Japan, Belgien, Åland, Norge, Finland och Danmark bl.a. Nu har jag ytterligare länder att kryssa av från min säljlista. Tack för ALLA bländande möten! Det var toppenkul för att göra ett torftigt ordval :o) Jag vill även passa på att Tacka mina trevliga kollegor på torget samt sammankomsterna med mina ”gamla” kollegor från tiden då jag bodde och arbetade i Visby.

Och Tack Susanne för allt! Du är värd det allra bästa!!! ❤

För mig är Gotland;
Goda vänner
Magiskt ljust ljus
Oemotståndliga hus
Historiska vingslag som känns djupt i själen
Grått och vitt
Kargt men samtidigt fullt av liv
Otrolig mångfald av vackra blommor längs vägarna
Får

Håll bildspelet till godo. Vad känner du när du ser natur-/stadsbilderna?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tack för idag! Må bra! Kram /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s