Fred på jorden!

Alla Hjärtans Dag 2017 har passerat. Dagen svepte förbi i ett nafs men inte obemärkt.

Jag stannade till på vägen när en kvinna jag inte känner men stöter på varje morgon sa; -Hej. Jag responderade med samma hälsning och lade till ett; -Glad Alla Hjärtans Dag och så sträckte jag ut armarna för att ge henne en kram. Kvinnan sken upp och mottog min kram såväl som hon kramades tillbaka. Jag blev Glad ända in i hjärtegropen och känslan som infann sig var ett TACK för denna högtid. Tack för att Alla Hjärtans Dag gav mig denna speciella upplevelse. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle gå fram och krama henne sådär vilken dag som helst. Kanske ska börja med det… :o)

Kärlek och Tacksamhet har kommit att bli det jag uppskattar mest.

Jag har så mycket att Tacka för varje dag. Massor. Och säger jag inte det högt säger jag det inom mig. Knasigt kanske men så skönt.

Hade ett inlägg här för ett tag sedan där jag försökte sälja Hjärtkuddar jag gjort och oj, vad kul att alla blivit sålda. TACK. Och dessutom vill jag tacka S och Y för de fina bilderna jag får dela med er och som ni kan se i detta inlägg. Tycker verkligen om att se hur mina skapelser gör sig i köparnas miljöer. Mäktigt och inspirerande.

blog

Du har ju säkert sett på Facebook att jag hade en monter på Bomässan i Helsingborg förra helgen och vill inte bli långrandig men jag måste få skriva TACK för Alla Fina Möten där. Alltså, jag älskar det jag gör. Tänk dig själv att få skapa och att få träffa härliga människor. Gillar du inte att skapa så kanske du inte förstår mig men tänk dig att få göra det du gillar allra mest och dessutom få en massa energi av dina medmänniskor.

Så vad är min högsta önskan? Fred på jorden! Kärlek till folket! Tack för all kärlek du ger mig. Hoppas jag kan ge tillbaka allt det du förtjänar! NU KÖÖÖR VI! ❤  /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s