Gratis Inspiration

Sedan 2010 har mina huvudsakliga inspirationskällor varit Hotellbarer, Picasso och Robert Broberg.
MEN de är ju såklart inte de enda. Långt ifrån.

En sann inspiration är FORMBART. Det är en konstnärsgrupp som jag varit en del av i ett par år och varje gång vi ses kommer jag hem full av energi. Den kvarten jag varit hemma efter dagens träff har jag både lagt slutfinish på en målning samt ramat in en annan och nu är jag på tangenterna. Det är Energi :o)
Vi är sex kvinnor. Sex konstnärer. Sex olika uttrycksformer. Sex personligheter.
Och tänka sig att vi delar med oss till varandra av allt vi har utan baktankar och missunnsamhet. Det är så underbart!!! TACK Ingalill Angbäck, Annika Thorsén, Ingvor Green, Isa S Ursing och Areej Almansory

Bilden är tagen från vårt besök på Louisiana i december vars utställning också gav mig en kick och eftertänksamhet. FORMBART kommer bjuda på minst en utställning 2017 med garanterat gratis inträde så nu finns ytterligare en chans till gratis inspiration till er alla :o) Mer info kommer.

Puss o Kram från C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s